Kies de juiste e-bike ombouwset

Met een e-bike ombouwset bouwt u uw huidige fiets in een handomdraai om tot een elektrische fiets. Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken tijdens het fietsen? Bent u echter gehecht aan uw huidige fiets? Dan bouwt u deze toch gewoon om naar een e-bike! Zo kunt u niet alleen de fiets houden die u gewend bent, maar heeft u ook een e-bike tegen een voordelige prijs. Bikes 2 Enjoy helpt u graag met het uitkiezen van de juiste e-bike ombouwset voor uw fiets.

Houd hier rekening mee bij het kopen van een e-bike ombouwset

Een standaard e-bike ombouwset past op nagenoeg elke fiets. Toch is het altijd handig om rekening te houden met een aantal zaken. Elk type fiets is immers anders. Zo is het belangrijk om bij de ombouw van uw huidige fiets naar een elektrische fiets te letten op de wielmaat, bagagedrager, trapsensor en verlichting. Ook voor onderhoud aan uw fiets komt u bij ons langs. Zeker weten of een e-bike ombouwset geschikt is voor uw fiets? Neem contact op of kom langs in de showroom van Bikes 2 Enjoy. Een artikel bij ons niet op voorraad, maar bij de leverancier wel? Met dropshipment wordt het direct vanuit hen bij u bezorgd. Plaats de bestelling via onze webshop.

Welk type fiets gaat u converteren?

Wat voor type fiets zou u graag ombouwen met een kit naar een elektrische fiets? Het is bij het maken van uw keuze vooral belangrijk om te kijken naar de manier waarop u uw fiets gebruikt. Maakt u vaak lange ritten of houdt u het bij korte stukjes? Gebruikt u de fiets elke dag of wat minder vaak? Wat uw exacte wensen ook zijn, in ons assortiment vindt u ongetwijfeld de ombouwset waar u naar zoekt. U kunt bij ons namelijk terecht voor:

  • Ombouwset budget
  • Ombouwset frame sport
  • Ombouwset comfort
  • Ombouwset lange afstanden
  • Ombouwset MTB

Ervaar het fietsgemak na de ombouw van uw fiets naar een elektrische fiets

De elektrische fiets is een snel, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk en flexibel vervoersmiddel. Wilt u met minder inspanning nog mooiere en langere fietstochten maken? Wilt u altijd wind mee hebben en eenvoudig het viaduct op fietsen? Een elektrische fiets biedt u dit fietsgemak. De elektrische fiets (e-bike) kan gebruikt worden voor zowel woon-werkverkeer als voor recreatieve fietstochten. Met de e-bike fietst u namelijk met gemak twee keer zoveel kilometers en het is ook nog milieuvriendelijk.

Ombouwset of nieuwe fiets, wij helpen u

Bij Bikes 2 Enjoy staan wij u graag bij. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Breda. Onze medewerkers staan voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende typen ombouwsets voor een normale fiets naar elektrische fiets. Ook bieden wij vele modellen nieuwe fiets aan, zoals van Corratec en van Marin. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen om uw vraag te stellen. Wij zijn te bereiken via het nummer 076-5211713.

Tijdens de lockdown is de werkplaats geopend dinsdag t/m zaterdag 09.00-17.00u bel voor een afspraak 06 23003536