Home ยป Ombouwen fiets naar e-bike

Kies de juiste e-bike ombouwset

Met een e-bike ombouwset bouwt u uw huidige fiets in een handomdraai om tot een elektrische fiets. Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken tijdens het fietsen, maar bent u gehecht aan uw huidige fiets? Dan kiest u toch gewoon voor de ombouw van uw fiets naar een elektrische fiets! Met behulp van een ombouwset houdt u niet alleen de fiets die u gewend bent, maar heeft u ook een e-bike tegen een voordelige prijs. Bikes 2 Enjoy in Breda helpt u graag met het uitkiezen van de juiste ombouwset voor het elektrisch maken van uw fiets.

Houd hier rekening mee bij het kopen van een e-bike ombouwset

Een standaard e-bike ombouwset kan nagenoeg elke fiets elektrisch maken. Toch is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken; elk type fiets is immers anders. Zo is het belangrijk om bij de ombouw van uw huidige fiets naar een elektrische fiets te letten op de wielmaat, bagagedrager, trapsensor en verlichting. Wilt u zeker weten of het mogelijk is om uw huidige fiets elektrisch te maken? Wij adviseren u in de showroom van Bikes 2 Enjoy over de ombouw van uw huidige fiets naar een elektrische fiets.

Welk type fiets gaat u converteren?

Wat voor type fiets wilt u graag elektrisch maken? Het is bij het maken van uw keuze voor een e-bike ombouwset vooral belangrijk om te kijken naar de manier waarop u uw fiets gebruikt. Maakt u vaak lange ritten of houdt u het bij korte stukjes? Gebruikt u de fiets elke dag of minder vaak? Wat uw exacte toepassing ook is, in onze winkel vindt u ongetwijfeld de e-bike ombouwset waar u naar zoekt. U vindt bij ons namelijk diverse sets voor de ombouw van uw huidige fiets naar een elektrische fiets:

  • Ombouwset budget
  • Ombouwset frame sport
  • Ombouwset comfort
  • Ombouwset lange afstanden
  • Ombouwset MTB

Laat ons u van dienst zijn
Bij Bikes 2 Enjoy staan wij u graag bij met het elektrisch maken van uw fiets. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Breda. Onze medewerkers staan voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende typen ombouwsets voor de ombouw van een normale fiets naar een elektrische fiets. Ook bieden wij vele modellen nieuwe fietsen aan, zoals fietsen van de merken Burgers en Marin. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen om uw vraag te stellen. Wij zijn te bereiken via 076-5211713.

Bikes2enjoy