Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » Burgers fiets kopen

Een Burgers fiets kopen

Als u een Burgers fiets wilt kopen, doet u dit het best bij Bikes 2 Enjoy in Breda. Wij zijn al geruime tijd actief op de fietsenmarkt waardoor wij over veel kennis beschikken. Wij bieden u een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen van A-merken aan. Daarom moet u ook voor het kopen van uw gewenste fiets van het merk Burgers bij ons zijn!

Welke Burgers fiets wilt u graag kopen?

De fietsen van Burgers staan bekend als traditionele tweewielers met een moderne stijl. Dit merk creëert prachtige exemplaren van de bekende stadsfiets voor korte afstanden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een retro omafiets van het merk Burgers kopen. Legt u vaak langere afstanden af en bent u geïnteresseerd in de e-bikes die u tegenwoordig veel ziet? Ook dan kunt u een fiets van het Nederlandse merk Burgers kopen. Ze breidden hun assortiment namelijk steeds uit aan de hand van actuele ontwikkelingen op de markt. U ziet: van het merk Burgers kunt u dus elk gewenst model fiets kopen, gewoon bij uw fietsenwinkel in Breda!

Breng een bezoek aan de winkel of neem contact met ons op

Kom langs in onze winkel of kijk rond in de webshop om al onze fietsen van dit Nederlandse merk te bekijken. Heeft u een specifiek model fiets van het merk Burgers voor ogen dat u graag wilt kopen, maar vindt u deze niet in ons aanbod? Geen zorgen! We kijken graag met u mee of we het model toch voor u kunnen bestellen. Dit geldt tevens als u geïnteresseerd bent in een andere fiets uit ons assortiment, zoals van het merk KTM of Thompson. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 076-5211713.

Neem contact op

Bikes2enjoy