Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

Een nieuwe Marin bike kopen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe mountainbike, overweeg dan zeker om een Marin bike te kopen. Deze prachtige fietsen hebben wij bij Bikes 2 Enjoy in Breda ruim op voorraad. Bij ons heeft u de keuze om langs te komen in onze winkel voor een proefrit, of uw nieuwe fiets te bestellen via onze webshop. Wat u ook kiest, u profiteert bij ons altijd van een snelle levering in de regio. U wilt toch ook zo’n prachtige nieuwe bike van Marin of een ander topmerk kopen?

Kom uw Marin bike kopen bij onze winkel

Het merk Marin Bikes is in 1986 opgericht door de Amerikaan Bob Buckley, die de wens had om de kwaliteit van beschikbare mountainbikes naar een hoger niveau te tillen. Daar is hij uitstekend in geslaagd; een Marin bike staat bekend als uiterst duurzaam maar ook als scherp geprijsd. Bij Bikes 2 Enjoy bieden we deze prachtfietsen dan ook aan voor een vriendelijke prijs. Onze winkel doet echter meer dan enkel de verkoop van fietsen. Zo verhuren wij fietstrailers voor het vervoer van tot wel 15 fietsen en zijn wij in te zetten voor allerhande reparaties. Zo heeft u na het kopen van uw Marin bike er nog vele jaren plezier van.

Bezoek snel onze winkel

U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze winkel in Breda voor vragen, proefrijden en onderhoud. Onze locatie aan de Poolseweg 117 te Breda heeft een goed uitgeruste showroom; u bekijkt hier het volledige assortiment met eigen ogen. Onze specialisten bieden u graag een advies op maat voor het onderhouden van uw mountainbike. Ook kunnen zij u voorzien van een gepast advies bij het kopen van uw nieuwe Marin bike. Nog vragen of opmerkingen? U bereikt ons telefonisch op 076-5211713.

Neem contact op

Tijdens de lockdown is de werkplaats geopend dinsdag t/m zaterdag 09.00-17.00u bel voor een afspraak 06 23003536