Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » Marin bike kopen

Een nieuwe Marin bike kopen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe racefiets, overweeg dan zeker om een Marin bike te kopen. Deze prachtige fietsen hebben wij bij Bikes 2 Enjoy in Breda ruim op voorraad. Bij ons heeft u de keuze om langs te komen in onze winkel voor een proefrit, of uw nieuwe Marin racefiets te kopen via onze webshop. Wat u ook kiest, u profiteert altijd van een snelle levering in de regio wanneer u besluit om bij ons een Marin racefiets te kopen. U wilt toch ook zo’n prachtige nieuwe bike van Marin of een ander topmerk kopen?

Kom uw Marin bike kopen in onze winkel

Het merk Marin Bikes is in 1986 opgericht door de Amerikaan Bob Buckley, die de wens had om de kwaliteit van beschikbare mountainbikes naar een hoger niveau te tillen. Daar is hij uitstekend in geslaagd; een Marin bike staat bekend als uiterst duurzaam maar ook als scherp geprijsd. Bij Bikes 2 Enjoy bieden we deze prachtfietsen dan ook aan voor een vriendelijke prijs. In onze winkel kunt u echter voor meer zaken terecht dan enkel het kopen van een Marin racefiets. Zo verhuren wij fietstrailers voor het vervoer van tot wel vijftien fietsen en zijn wij in te zetten voor fietsonderhoud. Zo heeft u na het kopen van uw Marin bike er nog vele jaren plezier van.

Bezoek snel onze winkel

U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze winkel in Breda voor vragen, proefrijden, het kopen van een Marin racefiets en natuurlijk onderhoud. Onze locatie aan de Poolseweg 117 te Breda heeft een goed uitgeruste showroom; u bekijkt hier het volledige assortiment met eigen ogen. Onze specialisten bieden u graag een advies op maat voor het onderhouden van uw mountainbike. Ook kunnen zij u voorzien van een gepast advies bij het kopen van uw nieuwe Marin bike. Nog vragen of opmerkingen? U bereikt ons telefonisch via 076-5211713.

Neem contact op

Bikes2enjoy