Home » Corratec

corratec-passion-of-cycling-logo

Koop een Corratec mountainbike

Menig fietsfanaat is gek op de Corratec racefietsen of de Corratec mountainbike. En dat is niet voor niets. De racefietsen van Corratec worden ontwikkeld voor het eigen raceteam. Het resultaat? Comfort, snelheid en een fiets waar u lang plezier van heeft. De mountainbike van dit merk koopt u bij Bikes 2 Enjoy in Breda.

Een Corratec mountainbike is ook als e-bike te verkrijgen

Zin in een lange ontspannen toertocht waarbij u op uw gemak fietst, maar wel snelheid maakt? Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken als u erop uitgaat met de fiets? Dan zijn de Corratec racefietsen of een mountainbike in de e-bike uitvoering echt iets voor u. Met e-bike sportfietsen is Corratec een ware technische revolutie gestart. De e-bikes hebben een eigen karakter en zijn veel meer dan fietsen met een accu. Het design en de technologie zijn beide ontwikkeld met de ultieme fietservaring in het achterhoofd. Is uw favoriete Corratec mountainbike of racefiets niet op voorraad? Geen probleem! Wij leveren direct vanuit de leverancier. 

Ervaar het comfort van de Corratec fietsen

De Corratec mountainbike, racefietsen en e-bikes rijden net zo goed als ze eruitzien. Wilt u dit ook eens ervaren? Kom dan naar de showroom van Bikes 2 Enjoy. Hier kunt u al onze fietsen in het echt bekijken en ze meteen uittesten. Meer weten? Neem dan even contact op en bel naar 076-5211713. Wij vertellen u graag meer over de mountainbikes en racefietsen van Corratec, en alle andere fietsen in ons assortiment. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud aan uw fiets.

Bikes2enjoy