corratec-passion-of-cycling-logo

AL 25 JAAR INNOVATIES EN PASSIE VOOR (SPORT)FIETSEN!

Al ruim 25 jaar verbaast de gepassioneerde eigenaar en oprichter Konrad Irlbacher de klanten van Corratec en de concurrenten met nieuwe innovaties. Juist deze passie en het altijd willen verbeteren en innoveren maken Corratec tot een bijzonder high end fietsen merk.

Corratec is gevestigd in Raubling (Duitsland). Het hoofdkantoor ligt aan de voet van de bergen in Beiern. Dat het bedrijf een Beierische oorsprong heeft blijkt wel in de uitingen van de Beierische leeuw die veelvuldig terugkomen in de fietsen en kleding van Corratec.

Vanaf het allereerste begin hebben we onze passie voor het opnieuw bepalen van het concept gevolgd. In 2008 hebben we de markt voor elektische fietsen voor altijd veranderd met ’s werelds eerste werkelijke E-bike met zijn eigen op maat gemaakte interne motorsysteem. Maar gewoon een technische revolutie starten was niet genoeg. We wilden dat ons assortiment zijn eigen onderscheidbare identiteit had en niet zou lijken op fietsen waar een batterij aan was toegevoegd. Ons duitse ontwerpteam heeft dus een volledig assortiment E-bikes gecrëerd die net zo mooi rijden als ze eruit zien.