Home ยป Fietstrailer huren

Fietstrailer huren

Wilt u graag een fietsvakantie organiseren en daarvoor een fietstrailer huren? Met de trailer van Bikes 2 Enjoy uit Breda heeft u de mogelijkheid om maximaal vijftien fietsen te vervoeren. Ideaal als u met een groep op fietsweekend gaat.

Kom een fietstrailer huren voor uw fietsweekend

Gaat u met een grote groep op vakantie en is het lastig om alles los te vervoeren? Bikes 2 Enjoy heeft de perfecte oplossing voor u: kom een fietstrailer huren! Deze biedt ruimte voor 15 fietsen. Ideaal als u met een fietsclub een weekend weg op de planning heeft staan. De mogelijkheid om een dergelijke trailer te huren is nog maar kort bij ons mogelijk. Wacht dus niet te lang en huur hem direct. Naast het huren van een fietstrailer, komt u langs voor onderhoud aan uw fiets, het huren van fietskoffers en het kopen van diverse zadels. Mocht u niet in gelegenheid zijn om in de winkel langs te komen, geen probleem. U bekijkt het volledige assortiment eenvoudig via de webshop.

U vindt alles in de webshop

Naast het huren van een fietstrailer komt u ook naar ons voor het onderhoud van uw fiets. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat u een weekend weg gaat en uw fiets het begeeft. Bent u ook al op de hoogte van de mogelijkheden tot het ombouwen naar een e-bike? Ook kunt u bij ons een nieuwe elektrische fiets aanschaffen. Meer informatie over ons assortiment? Bel naar 076-5211713. Mocht het product dat u wilt bestellen niet bij ons op voorraad zijn, maar wel bij onze leverancier, dan is dropshipment een mogelijkheid. Hierbij bestelt u het artikel wel bij ons, maar wordt het via de leverancier bij u afgeleverd.

Bikes2enjoy