Let op! Wegens vakantie gesloten van 17 augustus tot en met 2 september

Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

Fietsonderhoud in Breda

U bent op zoek naar een winkel in Breda voor het beste fietsonderhoud in Breda en omstreken. En dat vindt u bij Bikes 2 Enjoy! Door het enthousiasme, de expertise en de vakkundigheid van ons personeel wordt uw fiets uitstekend onderhouden. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Met minder nemen wij geen genoegen, en u ook niet!

Kies zelf het beste pakket voor fietsonderhoud bij Bikes 2 Enjoy in Breda

Bij Bikes 2 Enjoy kiest u zelf een onderhoudspakket. Maak een keuze uit de volgende drie opties:

  • Beurt 1
  • Beurt 2
  • Beurt 3

Hoeveel fietsonderhoud nodig is, is afhankelijk van hoe vaak en hoe intensief u door of rondom Breda fietst. Weet u niet welke frequentie verstandig is om aan te houden? Overleg het met onze experts!

Meten is weten, kom langs in Breda!

Wat is de huidige staat van uw fiets? Zijn de remmen nog goed? Hoe is de kwaliteit van het rubber van uw banden? Is er vocht bij de vulling van uw zadel gekomen? Het zijn allemaal voorbeelden van fietsonderhoud dat mensen nog wel eens over het hoofd zien, maar dat bij Bikes 2 Enjoy in Breda grondig worden nagekeken. Kom daarom met uw fiets langs in de showroom! Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via de telefoonnummers 0623003536 of 076-5211713.

Neem contact op

Bikes 2 enjoy

Poolseweg 117
4818 CC Breda
T: +31 (0) 76-5211713
M: 06 230 035 36
E: info@bikes2enjoy.nl