Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » Fietsonderhoud Breda

Fietsonderhoud in Breda

U bent op zoek naar een winkel in Breda voor het beste fietsonderhoud in Breda en omstreken. En dat vindt u bij Bikes 2 Enjoy! Door het enthousiasme, de expertise en de vakkundigheid van ons personeel wordt uw fiets uitstekend onderhouden. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Met minder nemen wij geen genoegen, en u ook niet!

Kies zelf het beste pakket voor fietsonderhoud

Wat is de huidige staat van uw fiets? Zijn de remmen nog goed? Hoe is de kwaliteit van het rubber van uw banden? Is er vocht bij de vulling van uw zadel gekomen? Het zijn allemaal voorbeelden van fietsonderhoud dat mensen nog wel eens over het hoofd zien, maar dat bij Bikes 2 Enjoy in Breda grondig worden nagekeken. Bij Bikes 2 Enjoy kiest u zelf een onderhoudspakket. Maak een keuze uit de volgende drie opties:

  • Beurt 1
  • Beurt 2
  • Beurt 3

Hoeveel fietsonderhoud nodig is, is afhankelijk van hoe vaak en hoe intensief u door of rondom Breda fietst. Weet u niet welke frequentie verstandig is om aan te houden? Overleg het met onze experts!

Kom langs om uw fiets te laten onderhouden

Kom met uw fiets langs in de showroom, wanneer uw fiets toe is aan fietsonderhoud. Wilt u liever een nieuwe fiets kopen? U vindt bij ons een scherp geprijsd model. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 076-5211713.

 

 

Neem contact op

Bikes2enjoy