Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » KTM racefiets Teteringen

Racefiets van KTM kopen in Teteringen

Bent u ook zo’n fietsliefhebber die regelmatig met een KTM racefiets de omgeving van Teteringen verkent? Of overweegt u nog om een racefiets van dit merk aan te schaffen? In beide gevallen kunt u bij Bikes 2 Enjoy terecht. Wij bieden een uitgebreid aanbod KTM racefietsen aan, maar wij staan ook voor u klaar als het gaat om reparatie en onderhoud van uw racefiets. Kom eens bij ons langs in Breda om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bespreek de wensen voor uw KTM racefiets in onze winkel

Als u in onze winkel langskomt, bespreken we graag uw wensen voor uw KTM racefiets. Zo is het verstandig om te laten weten in welke prijsklasse u een fiets zoekt. Wat voor maat heeft u nodig? En heeft u voorkeur voor een specifieke kleur? Als we al uw wensen besproken hebben, zoeken wij een fiets die helemaal bij u past. Wij begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces en zorgt ervoor dat u altijd met een glimlach de deur uitloopt. Ook voor fietsen van andere merken zoals Marin en Thompson kunt u bij ons uitstekend terecht.

Houd uw racefiets in topconditie

Met de vakmensen van Bikes 2 Enjoy weet u zeker dat uw KTM-racefiets in topconditie blijft. Wij voeren altijd vakkundig en professioneel onderhoud uit aan uw fiets, zodat u weer veilig de weg op kunt. Meer weten over onze diensten? Bel naar 076-5211713 of kom langs in de winkel.

Neem contact op

Bikes2enjoy