Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

KTM racefiets Teteringen

Bent u ook zo’n fietsliefhebber die regelmatig met een KTM-racefiets de omgeving van Teteringen verkent? Of overweegt u nog om een racefiets van dit merk aan te schaffen? In beide gevallen kunt u bij Bikes 2 Enjoy terecht. Wij bieden een uitgebreid aanbod KTM-racefietsen aan, maar wij staan ook voor u klaar als het gaat om reparatie en onderhoud van uw racefiets. Kom eens bij ons langs in Breda om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bespreek de wensen voor uw KTM-racefiets in onze winkel nabij Teteringen

Als u in onze winkel dichtbij Teteringen langskomt, bespreken we graag uw wensen voor uw KTM-racefiets. Zo is het verstandig om te laten weten in welke prijsklasse u een fiets zoekt. Wat voor maat heeft u nodig? En heeft u voorkeur voor een specifieke kleur? Als we al uw wensen besproken hebben, zoeken wij een fiets die helemaal bij u past. Bikes 2 Enjoy begeleidt u tijdens het gehele aankoopproces en zorgt ervoor dat u altijd met een glimlach de deur uitloopt. Ook voor fietsen van andere merken zoals Marin en Thompson kunt u bij ons uitstekend terecht.

Houd uw racefiets in topconditie

Met de vakmensen van Bikes 2 Enjoy nabij Teteringen weet u zeker dat uw KTM-racefiets in topconditie blijft. Wij voeren altijd vakkundig en professioneel onderhoud uit aan uw fiets, zodat u weer veilig de weg op kunt. Meer weten over onze diensten? Bel naar 076-5211713 of kom langs in de winkel.

Neem contact op