Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home ยป Thompson e-bike kopen

De juiste Thompson e-bike of ander type fiets kopen

Als u graag een elektrische fiets of ander type fiets van topkwaliteit aan wilt schaffen, doet u er goed aan om een Thompson e-bike, racefietsen of mountainbikes te kopen bij ons in Breda. Dit Belgische topmerk staat erom bekend dat ze absolute topkwaliteit bieden voor een eerlijke prijs. Bij Bikes 2 Enjoy in Breda kunt u dan ook meerdere modellen e-bikes, racefietsen en mountainbikes van het merk Thompson kopen. Wij bieden u de mogelijkheid om eerst een proefrit te komen maken in onze winkel, of met het grootste gemak uw nieuwe fiets online te bestellen. Dat wilt u toch ook?

Een Thompson e-bike of ander type fiets kopen doet u bij een vertrouwde leverancier

Thompson is een Belgisch familiebedrijf dat al bijna honderd jaar bestaat. Zij onderscheiden zich door de volledige productie intern te voltooien, van ontwerp tot en met het lassen, lakken en assembleren van de frames. Bij Bikes 2 Enjoy is het mogelijk om een e-bike van Thompson of een ander topmerk te kopen. Naast e-bikes kunt u bij ons in Breda ook een groot assortiment aan racefietsen en mountainbikes van onder meer het merk Thompson kopen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van uw tweewielers. Zit u bij een fietsclub en wilt u graag met zijn allen op fietstocht? Wij verhuren tevens een fietstrailer met capaciteit voor wel 15 fietsen. U ziet: wij zijn een allround aanbieder op het gebied van fietsen en toebehoren!

Schakel ons in voor al uw fiets-gerelateerde zaken

Komt u vooral eens langs in onze goed uitgeruste showroom in Breda. Onze experts in Breda kunnen u uitstekend adviseren als het aankomt op het kopen van een e-bike van Thompson of het aanschaffen van racefietsen of mountainbikes van dit merk. Heeft u al besloten wat u wilt aanschaffen? Dan bestelt u de fiets naar keuze eenvoudig via onze webshop. Heeft u nog opmerkingen of vragen? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Belt u hiervoor naar 076-5211713. Graag tot ziens bij Bikes 2 Enjoy!

Neem contact op

Bikes2enjoy