Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

De juiste Thompson e-bike kopen

Als u graag een elektrische fiets van topkwaliteit aan wilt schaffen, doet u er goed aan om een Thompson e-bike te kopen. Fietsen van dit Belgische topmerk staan erom bekend dat zij absolute topkwaliteit bieden voor een eerlijke prijs. Bij Bikes 2 Enjoy in Breda bieden wij dan ook meerdere modellen e-bike van het merk Thompson aan. Wij bieden u de mogelijkheid om eerst een proefrit te komen maken bij onze winkel, of met het grootste gemak uw nieuwe fiets online te bestellen. Dat wilt u toch ook?

Een Thompson e-bike kopen doet u bij een vertrouwde leverancier

Thompson is een Belgisch familiebedrijf dat al bijna honderd jaar bestaat. Zij onderscheiden zich door de volledige productie intern te voltooien, van ontwerp tot en met het lassen, lakken en assembleren van de frames. Bij Bikes 2 Enjoy is het mogelijk om een e-bike van Thompson of een ander topmerk te kopen. Naast e-bikes bieden wij ook een groot assortiment aan racefietsen en mountainbikes aan, tevens van topmerken in de fietsindustrie. Bij ons kunt u ook terecht voor onderhoud en reparaties van uw tweewielers. Zit u bij een fietsclub en wilt u graag met zijn allen op fietstocht? Wij verhuren tevens een fietstrailer met capaciteit voor wel 15 fietsen.

Voor al uw fiets-gerelateerde zaken

Komt u vooral eens langs bij onze goed uitgeruste showroom in Breda. Onze experts kunnen u uitstekend adviseren als het aankomt op het kopen van een e-bike van Thompson of een ander merk. Heeft u al besloten wat u wilt aanschaffen, dan bestelt u deze net zo eenvoudig via onze webshop. Heeft u nog opmerkingen of vragen? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Belt u hiervoor naar 076-5211713. Graag tot ziens bij Bikes 2 Enjoy!

Neem contact op

Tijdens de lockdown is de werkplaats geopend dinsdag t/m zaterdag 09.00-17.00u bel voor een afspraak 06 23003536