Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » KTM fietsen Breda

KTM fietsen in Breda

Wilt u een KTM fiets aanschaffen zodat u veel kunt fietsen in de omgeving van Breda, Bavel en Ulvenhout? Bij Bikes 2 Enjoy in Breda vindt u in het uitgebreide assortiment zeker een KTM fiets die aan uw wensen voldoet. De beste kwaliteit, dat is wat u kunt verwachten van de fietsen van KTM én van onze winkel.

Hulp bij de aankoop van KTM fietsen

Wist u dat u altijd op de beste manier wordt geholpen als u langskomt in onze winkel? Samen bespreken we uw wensen en kijken we wat de mogelijkheden zijn van de KTM fietsen van Bikes 2 Enjoy. Bent u met een glimlach de deur uitgelopen met een van de KTM fietsen van onze fietsenwinkel in Breda? Ook voor de nazorg van uw fiets staan we voor u klaar.

Vakkundig onderhoud en professionele reparatie

U wilt een lange tijd genieten van uw KTM fietsen die u in onze winkel heeft aangeschaft. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom staan wij voor u klaar voor het onderhoud van uw fiets. U kiest uit verschillende pakketten die u online bekijkt. Wilt u volledig ontzorgd willen? Dan gaat u voor beurt 3, waarbij alle werkzaamheden als in beurt 2 worden verricht én uw hele fiets wordt uit elkaar gehaald en gecontroleerd.

Wij verkopen ook andere fietsmerken

Naast dat u KTM fietsen van verschillende types bij ons koopt, vindt u ook een merk als A2B. Mocht er een product bij ons niet op voorraad zijn, maar wel bij de leverancier, dan bieden wij u een dropshipment aan. Hierbij wordt het product direct vanuit de leverancier bij uw bezorgd. Plaats uw bestelling bij ons en wij regelen de rest.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de service die wij aanbieden? U bent altijd welkom om onze winkel te bezoeken om de KTM fietsen te bekijken. Heeft u op voorhand vragen? Bel dan naar 076-5211713.

Neem contact op

Bikes2enjoy