Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

A2B elektrische fietsen

U herkent de A2B elektrische fietsen meteen. Met zijn opvallende uiterlijk is de A2B speed pedelec ideaal voor woon-werkverkeer in stijl. De fiets ziet er sportief uit dankzij een strak design. Dit maakt de A2B speed pedelec perfect voor iedereen die zich graag snel van A naar B wil verplaatsen en er goed uit wilt zien terwijl ze dat doen.

A2B elektrische fietsen, perfect voor al uw woon-werkverkeer

De A2B speed pedelec is dé fiets om dagelijks mee naar uw werk te gaan. Het wordt steeds drukker op de weg in en om steden. En van in de file staan wordt u ook niet vrolijker. Met de A2B elektrische fietsen is dit verleden tijd. Laat de auto staan en werk meteen aan uw conditie. Heerlijk door de buitenlucht met de elektrische fiets naar uw werk.

Maak een proefrit

Ziet u het al voor zich, hoe u door de stad sjeest op uw nieuwe A2B speed pedelec? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van Bikes 2 Enjoy in Breda om ons ruime assortiment aan A2B elektrische fietsen te bekijken. Maak meteen een proefrit! Zo weet u zeker dat uw nieuwe elektrische fiets heerlijk rijdt. Het is zelfs mogelijk om uw huidige fiets om te laten bouwen tot e-bike!

Bestellen en meer informatie

Wilt u voordat u bij ons langskomt graag eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076-5211713. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar. Mocht er een product bij ons niet op voorraad zijn dan ontvangt u het direct van de leverancier. Uw bestelling plaatst u dan wel via onze webshop.

Neem contact op

open

Vakantiesluiting van 16 augustus t/m 6 september