Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home ยป Fietszitjes Breda

Fietszitjes kopen in Breda

Voor het kopen van fietszitjes gaat u naar Bikes 2 Enjoy in Breda. In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod van fietsstoeltjes, zowel voor voorop als achterop. Wilt u graag veilig een rondje op de fiets kunnen maken, samen met uw kindje? Dan is het aanschaffen van een fietszitje een goed idee.

Bij ons heeft u keuze uit verschillende fietszitjes

Fietszitjes maken het makkelijk om veilig samen met uw kind te kunnen fietsen. In onze fietsenwinkel koopt u verschillende zitjes voor op uw fiets. Denk bijvoorbeeld aan stoeltjes voor voorop, achterop of speciale zitjes met een windscherm. Deze laatste zorgen ervoor dat uw kindje geen last heeft van de wind of regen in het gezicht. Is uw kind al wat ouder? Dan kiest u bijvoorbeeld voor een fietsstoeltje voor achterop. Het monteren van een fietszitje is zo gebeurd. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Heeft u een elektrische fiets? Ook daarvoor zijn onze fietszitjes uitstekend geschikt.

Ga een rondje fietsen met uw kindje

Wilt u er heerlijk op uit in de natuur samen met uw kind? Dan is het aanschaffen van een stoeltje voor uw fiets een goed idee. Wij verkopen verschillende fietszitjes in onze winkel, geschikt voor allerlei fietsen. Naast stoeltjes kunt u bij ons ook fietstassen kopen. Bekijk al onze fietsonderdelen online en plaats uw bestelling.

Neem contact op

Bikes2enjoy