Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kom fietsonderdelen in Breda kopen

Bikes 2 Enjoy biedt u verschillende pakketten met fietsonderdelen waarmee u thuis in Breda uw fiets nog comfortabeler en sneller maakt, of geschikt voor ruig terrein. Bouw uw fiets om tot mountainbike voor de sportieve zondag. Of maak van uw fiets een e-bike waarmee u ontspannen en comfortabel grote afstanden aflegt. En is de accu leeg? Dan haalt u hier een nieuwe. Niet zeker van uw eigen handigheid? Laat het monteren van nieuwe fietsonderdelen dan over aan onze professionals in Breda. Hoe dan ook, iedereen slaagt bij Bikes 2 Enjoy!

Maak uw fiets nog beter met fietsonderdelen via Bikes 2 Enjoy in Breda

Goed, welke fietsonderdelen bieden we dan eigenlijk aan in onze fietswinkel in Breda? We geven u een klein overzicht van de mogelijkheden. Voor het ombouwen naar een e-bike hebben we drie algemene pakketten in het assortiment opgenomen:

Gaat u liever voor een sportieve look & feel, maar wilt u wel elektrisch kunnen fietsen? Kies dan een van de volgende pakketten:

U ziet het, met Bikes 2 Enjoy komt u een heel eind! En zijn er bepaalde onderdelen niet op voorraad, dan hanteren wij het fenomeen dropshipment. Dat betekent dat de leverancier van het product dit bij u thuis komt bezorgen.

Laat ons weten wat u zoekt

We kunnen u pas zo goed mogelijk helpen wanneer we weten wat u zoekt. U bent dan ook elke dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom bij onze fietsenwinkel aan de Poolseweg. Wilt u voordat u langskomt eerst nog wat vragen? Bel gerust naar 076-5211713.

Neem contact op