Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » Fietsonderdelen Breda

Fietsonderdelen kopen in Breda

Bikes 2 Enjoy biedt u verschillende pakketten met fietsonderdelen waarmee u uw fiets nog comfortabeler en sneller maakt, of geschikt voor ruig terrein. Bouw uw fiets om tot mountainbike voor de sportieve zondag. Of maak van uw fiets een e-bike waarmee u ontspannen en comfortabel grote afstanden aflegt. En is de accu leeg? Dan haalt u hier een nieuwe. Niet zeker van uw eigen handigheid? Laat het monteren van nieuwe fietsonderdelen dan over aan onze professionals in Breda. Hoe dan ook, iedereen slaagt bij Bikes 2 Enjoy!

Maak uw fiets nog beter met fietsonderdelen via Bikes 2 Enjoy in Breda

Welke fietsonderdelen bieden we dan eigenlijk aan in onze fietsenwinkel? We geven u een klein overzicht van de mogelijkheden. Voor het ombouwen naar een e-bike hebben we drie algemene pakketten in het assortiment opgenomen:

Gaat u liever voor een sportieve look & feel, maar wilt u wel elektrisch kunnen fietsen? Kies dan een van de volgende pakketten:

U ziet het, met Bikes 2 Enjoy komt u een heel eind! En zijn er bepaalde onderdelen niet op voorraad, dan hanteren wij het fenomeen dropshipment. Dat betekent dat de leverancier van het product dit bij u thuis komt bezorgen.

Laat ons weten wat u zoekt

We kunnen u pas zo goed mogelijk helpen wanneer we weten wat u zoekt. U bent dan ook elke dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om een fiets te kopen in Breda. Wilt u voordat u langskomt eerst nog wat vragen? Bel gerust naar 076-5211713.

 

 

Neem contact op

Bikes2enjoy