Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » Fietstassen Breda

Fietstassen kopen in Breda

Als u fietstassen wilt kopen, vindt u een breed assortiment bij Bikes 2 Enjoy in Breda. Een fietstas maakt het u gemakkelijker om verschillende spullen tegelijkertijd te vervoeren. Zo vervoert u bijvoorbeeld eenvoudig uw boodschappen per fiets. In ons assortiment vindt u fietstassen die gemaakt zijn voor iedere soort fiets.

Wat voor fietstassen zijn er bij ons te koop?

In onze fietsenwinkel vindt u een variërend aanbod aan fietstassen. Zo koopt u bijvoorbeeld een enkele fietstas die aan één kant van uw fiets hangt, of dubbele fietstassen waarmee u extra veel ruimte heeft. De tassen worden gemaakt van kwalitatief canvas. Dit stevige materiaal verzekerd u van het veilig vervoeren van bijvoorbeeld uw boodschappen. Zo heeft u altijd een plek op uw fiets waar u uw spullen veilig kunt opbergen. De fietstassen kunnen ook gebruikt worden op een e-bike.

Koop een fietstas voor uw fiets

Wilt u graag fietstassen aanschaffen, voor het sneller vervoeren van spullen? Bij ons kunt u niet alleen een nieuwe fiets kopen. U vindt bij ons namelijk ook een uitgebreid assortiment van fietsonderdelen. De verschillende fietstassen maken het makkelijk om spullen mee te nemen op de fiets. Voor informatie over het monteren van fietstassen neemt u contact met ons op.

Neem contact op

Bikes2enjoy