Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home ยป Fiets reparatie Breda

Fiets reparatie in Breda

Is uw fiets aan reparatie toe en woont u in Breda of omstreken? Breng hem dan langs bij Bikes 2 Enjoy. Van kleine reparaties als het vervangen of plakken van een band tot het vernieuwen van de voorvering van uw racefiets, onze professionals regelen het voor u. Wij zijn pas tevreden als uw fiets de allerbeste reparatie van Breda krijgt. Ook voor onderhoud en een nieuwe fiets komt u naar Bikes 2 Enjoy.

Bikes 2 Enjoy, de beste fietsreparatie in Breda

Bij fietsreparatie is goed werk belangrijk, maar in Breda biedt Bikes 2 Enjoy nog iets extra, persoonlijke service! Wij behandelen uw fiets alsof die van onszelf is. Onze medewerkers zijn zelf echte fietsfanaten en weten precies hoe ze uw fiets optimaal af moeten stellen.

Fiets nog comfortabeler met een e-bike

Fietst u veel? En wilt u uw rijwiel niet alleen langsbrengen voor fietsreparatie, maar ook om deze nog beter te maken, laat uw fiets dan ombouwen tot e-bike bij Bikes 2 Enjoy in Breda. Door uw huidige fiets om te laten bouwen heeft u een fiets die u gewend bent en een voordelige e-bike. Ook vindt u bij ons e-bikes van vooraanstaande merken zoals KTM en A2B. Vraag naar de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Bike 2 Enjoy?

Kom langs voor fietsreparatie bij onze werkplaats in Breda, dan helpen we u snel weer op weg! U bent van dinsdag tot en met zaterdag welkom in onze winkel aan de Poolseweg 117 in Breda. Weet u niet zeker of reparatie nog zin heeft? Neem dan eerst contact op via 076-5211713.

Neem contact op

Bikes2enjoy