Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » KTM dealer Brabant

KTM dealer in Brabant

Bikes 2 Enjoy is uw vakkundige KTM-dealer in Breda, te Brabant. Met ons uitgebreide aanbod en onze jarenlange ervaring weten wij u als geen ander te voorzien van een geschikte KTM-fiets. Wist u dat wij van dit merk zelfs e-bikes aanbieden? Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden!

Vind de perfecte fiets bij uw KTM-dealer

Een fiets kopen is niets iets wat u zomaar doet. Het is namelijk een grote aankoop waarvoor u een weloverwogen beslissing wilt nemen. Dit begrijpen we bij Bikes 2 Enjoy als geen ander en daarom begeleiden we u gedurende het gehele aankoopproces! Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en een KTM-fiets koopt die volledig aan uw wensen voldoet. In het assortiment van uw KTM-dealer, Bikes 2 Enjoy, vindt u fietsen in allerlei kleuren, maten en uitvoeringen. Komt u binnenkort ook bij ons langs om de perfecte fiets te vinden?

Bezoek ons van dinsdag tot en met zaterdag

Bent u benieuwd naar de fietsen die wij u aanbieden als erkende dealer van het merk KTM? Kom dan langs in onze winkel in Breda! Wij heten u van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag. Bekijk de actuele openingstijden op onze website. Heeft u voorafgaand aan uw bezoek nog vragen? Bel dan naar 076-5211713 of vul het contactformulier op de website in.

Neem contact op

Bikes2enjoy