Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

KTM dealer Brabant

Bikes 2 Enjoy is een vakkundige KTM dealer in de buurt van Brabant. Met een uitgebreid aanbod en jarenlange ervaring weten wij als geen ander u te voorzien van een passende KTM fiets. Wist u dat dit merk zelfs e-bikes verkoopt? Ontdek de mogelijkheden en bezoek onze winkel in Breda.

Vind de perfecte fiets bij uw KTM dealer in Brabant

Een fiets kopen doet u niet zomaar, dit is een grote aankoop waar u goed over na wilt denken. Hoe fijn is het dat u wordt begeleid tijdens het gehele aankoopproces? Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en een KTM fiets koopt die volledig aan uw wensen voldoet. In het assortiment van een KTM dealer als Bikes 2 Enjoy vindt u fietsen in allerlei kleuren, maten en uitvoeringen, waarmee u op een avontuurlijke manier Brabant verkent. Komt u binnenkort ook bij ons langs om de perfecte fiets te vinden?

Kom langs van dinsdag tot en met zaterdag

Wilt u een van de fietsen in het echt bekijken bij een KTM dealer in Brabant? Wij heten u van harte welkom in onze winkel in Breda. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij vanaf 09.00 uur geopend. Bekijk de actuele openingstijden op onze website. Heeft u op voorhand nog vragen? Bel dan naar 076-5211713 of vul het contactformulier op de website in.

Neem contact op

Tijdens de lockdown is de werkplaats geopend dinsdag t/m zaterdag 09.00-17.00u bel voor een afspraak 06 23003536