Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home ยป KTM e-bike kopen

Een e-bike van KTM kopen

Wilt u een sportieve KTM e-bike kopen bij een gespecialiseerde fietsenwinkel? Daarvoor gaat u naar Bikes 2 Enjoy. Het Oostenrijkse merk KTM ontwikkelt al jaren fietsen waarbij pure sportiviteit centraal staat. In ons uitgebreide assortiment vindt u zeker een type dat volledig voldoet aan uw wensen. Bekijk het aanbod online of bezoek de winkel aan de Poolseweg in Breda.

Wij geven u persoonlijk advies als u een KTM e-bike wilt kopen

De koffie staat voor u klaar als u langskomt in onze fietsenwinkel. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste KTM e-bike. Welke framekleur heeft u het liefst? En wat zijn uw wensen voor het schakelsysteem? Samen bekijken we uw wensen en vergelijken we deze met de mogelijkheden van Bikes 2 Enjoy. Het kopen van een KTM e-bike is een aankoop waar u goed over nadenkt en daarmee helpen onze medewerkers u graag. U ontvangt altijd persoonlijk advies, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Kom langs voor een onderhoudsbeurt

Na het kopen van uw KTM e-bike of mountainbike staan wij nog steeds voor u klaar. Mocht u uw fiets in goede staat willen houden, dan komt u regelmatig bij ons langs voor het onderhoud ervan. Wij controleren uw complete fiets, van bracket en naven tot kabels en bevestigingen. Meer weten? Wij staan u graag te woord als u belt naar 076-5211713.

Neem contact op

Bikes2enjoy