Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » Racefietsen Breda

Koop racefietsen in Breda bij ons

U vindt een uitgebreid aanbod racefietsen bij dé fietsenwinkel van Breda. Bikes 2 Enjoy zorgt ervoor dat u altijd een racefiets vindt, die volledig aan uw wensen voldoet. Zo bespreken wij eerst uw wensen voordat u een racefiets gaat kopen bij ons in Breda. Met een persoonlijke aanpak garanderen wij dat u met een glimlach de deur uitloopt. Ervaar het zelf en kom langs aan de Poolseweg 117 te Breda.

Gespecialiseerd onderhoud van racefietsen

Ook na het kopen van een racefiets staat onze fietsenwinkel voor u klaar. Wij zijn namelijk ook dé specialist als het aankomt op onderhoud en reparaties van racefietsen. Door onze vakmensen weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt. U kiest welke onderhoudsbeurt uw fiets ondergaat en wij voeren het uit. Uiteraard adviseren onze medewerkers in Breda u graag over de mogelijkheden van een onderhoudsbeurt voor racefietsen.

Een racefiets online kopen in onze webshop?

Wist u dat u een racefiets online kunt kopen in de webshop van Bikes 2 Enjoy? U bekijkt het volledige aanbod op de webpagina, waar u racefietsen van verschillende toonaangevende merken vindt. Denkt u hierbij aan topmerken zoals Thompson en KTM. Bestel uw favoriete fiets eenvoudig via de website. U kiest of u direct veilig wilt betalen of dat u betaalt als u de fiets in de winkel afhaalt. Zien wij u binnenkort terug in onze webshop om uw racefiets online te kopen?

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over de racefietsen in ons aanbod? Of heeft u een specifieke vraag die u aan ons wilt stellen? Wij staan u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar 076-5211713. Wilt u graag uw gekozen racefiets gaan kopen, dan doet u dat gemakkelijk online. Uiteraard kunt u als u dat liever heeft ook uw racefiets komen kopen in onze winkel in Breda. Wij hopen u te mogen verwelkomen bij Bikes 2 Enjoy voor de aanschaf of het onderhoud van uw fiets!

Neem contact op

Bikes2enjoy