Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een fiets kopen in Breda

Een nieuwe fiets kopen doet u natuurlijk bij Bikes 2 Enjoy in Breda, nabij Bavel en Ulvenhout. Met een ruim aanbod staat er voor ieder wat wils in onze showroom. Fervent fietser? Kies een KTM-mountainbike of racefiets. Gebruikt u de fiets met name voor woon-werkverkeer? Met een elektrische fiets komt u altijd op tijd! Voor welke toepassing dan ook, u kunt bij ons in Breda, nabij Bavel en Ulvenhout, altijd een geschikte fiets kopen van een merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid én een mooi design.

Een nieuwe fiets kopen in Breda was nog nooit zo makkelijk

Als u langskomt in onze showroom in Breda om een fiets te kopen, fietst u diezelfde dag nog terug naar Bavel, Ulvenhout of elders in de regio op uw nieuwe aankoop. Kiest u een model dat niet direct op voorraad is? Dan werken wij met dropshipment. Het kopen van de fiets doet u dan nog steeds bij ons, maar de leverancier komt dan bij u in Breda, Bavel of Ulvenhout langs om deze te leveren. Zo krijgt u altijd precies wat u zoekt!

Service vóór, tijdens en na uw aankoop

Weet u niet zeker wat voor fiets u wilt? Dan weet u vast wel wat u belangrijk vindt. Leg uw wensen en eisen voor aan een van onze medewerkers. U krijgt in onze showroom in Breda direct advies over de fiets die u het beste kunt kopen. Daarnaast verzorgen wij als fietsenmaker ook het onderhoud van uw fiets, alle vormen van fietsreparatie en bouwen we zelfs fietsen om tot e-bikes!

Neem een kijkje en maak meteen een proefrit!

U weet zeker dat u een goede en scherp geprijsde fiets gaat kopen wanneer u deze in de omgeving van uw woonplaats in Breda, Bavel of Ulvenhout uit kunt testen. En dat kan bij Bikes 2 Enjoy! U hoeft alleen een identiteitsbewijs mee te nemen en aan te geven welke fiets u graag wilt uitproberen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? U bereikt ons via het telefoonnummer 076-5211713.

Neem contact op