Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » Fiets kopen Breda

Een fiets kopen in Breda

Een nieuwe fiets kopen doet u natuurlijk bij Bikes 2 Enjoy in Breda, nabij Bavel en Ulvenhout. Met een ruim aanbod staat er voor ieder wat wils in onze showroom. Fervent fietser? Kies een KTM-mountainbike of racefiets. Gebruikt u de fiets met name voor woon-werkverkeer? Met een elektrische fiets komt u altijd op tijd! Voor welke toepassing dan ook, u kunt bij ons altijd een geschikte fiets kopen van een merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid én een mooi design.

Bij ons kunt u uw nieuwe fiets kopen

Als u langskomt in onze showroom om een fiets te kopen, fietst u diezelfde dag nog op uw nieuwe aankoop. Kiest u een model dat niet direct op voorraad is? Dan werken wij met dropshipment. Het kopen van de fiets doet u dan nog steeds bij ons, maar de leverancier komt dan bij u Ulvenhout langs om deze te leveren. Zo krijgt u altijd precies wat u zoekt!

Service voor, tijdens en na uw aankoop

Weet u niet zeker wat voor fiets u wilt? Dan weet u vast wel wat u belangrijk vindt. Leg uw wensen en eisen voor aan een van onze medewerkers. U krijgt in onze showroom direct advies over de fiets die u het beste kunt kopen. Daarnaast verzorgen wij als fietsenmaker ook het onderhoud van uw fiets, alle vormen van fietsreparatie en bouwen we zelfs fietsen om tot e-bikes!

Neem een kijkje en maak meteen een proefrit!

U weet zeker dat u een goede en scherp geprijsde fiets gaat kopen wanneer u deze in de omgeving van uw woonplaats uit kunt testen. En dat kan bij Bikes 2 Enjoy! U hoeft alleen een identiteitsbewijs mee te nemen en aan te geven welke fiets u graag wilt uitproberen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? U bereikt ons via het telefoonnummer 076-5211713.

Neem contact op

Bikes2enjoy