Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

Fiets kopen in Breda

Een nieuwe fiets kopen doet u natuurlijk bij Bikes 2 Enjoy als u in de regio Breda, Bavel, Ulvenhout woont. Met een ruim aanbod staat er voor ieder wat wils in de showroom. Fervent fietser? Kies een KTM mountainbike of racefiets. Gebruikt u de fiets vooral voor woon-werkverkeer? Met een elektrische fiets komt u nooit meer te laat! Hoe dan ook, u koopt bij ons altijd een fiets van een bekend merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en styling.

Een nieuwe fiets kopen in Breda was nog nooit zo makkelijk

Komt u langs in de showroom om een fiets te kopen, dan fietst u diezelfde dag nog terug naar Bavel of Ulvenhout op uw nieuwe aankoop. Kiest u een model dat niet direct op voorraad is, dan werken wij met dropshipment. Het kopen van de fiets doet u dan nog steeds bij ons, maar de leverancier komt dan bij u in Breda, Bavel of Ulvenhout langs om deze te leveren. Zo krijgt u altijd precies wat u zoekt!

Service voor, tijdens en na uw aankoop

Weet u niet zeker wat voor fiets u wilt? Dan weet u vast wel wat u belangrijk vindt. Leg uw wensen en eisen voor aan een medewerker. Dan krijgt u in onze showroom in Breda direct advies over de fiets die u het beste kunt kopen. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud van uw fiets, alle vormen van fietsreparatie en bouwen we fietsen om tot e-bikes, ongeacht uw type fiets.

Kom eens een kijkje nemen en maak meteen een proefrit!

U weet zeker dat u een goede en scherp geprijsde fiets gaat kopen wanneer u deze in de omgeving van uw woonplaats in Breda, Bavel of Ulvenhout uit kunt testen. En dat kan bij Bikes 2 Enjoy! U hoeft alleen een identiteitsbewijs mee te nemen en aan te geven welke fiets u graag uit wilt proberen. Bent u benieuwd of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 076-5211713.

Neem contact op

Tijdens de lockdown is de werkplaats geopend dinsdag t/m zaterdag 09.00-17.00u bel voor een afspraak 06 23003536