Let op! Wegens vakantie gesloten van 17 augustus tot en met 2 september

Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

Racefiets online kopen

Wist u dat u een racefiets online kunt kopen in de webshop van Bikes 2 Enjoy? U bekijkt het volledige aanbod online, waar u racefietsen van verschillende toonaangevende merken vindt. Denk aan Corratec, KTM en Scoperta. Bestel uw favoriete fiets eenvoudig via de website. U kiest of u direct veilig wilt betalen of dat u betaalt als u de fiets in de winkel afhaalt. Zien wij u binnenkort terug in onze webshop?

Racefiets online of in onze fietsenwinkel kopen

Naast een webshop waar u uw racefiets online kunt kopen, heeft Bikes 2 Enjoy ook een fysieke winkel in Breda. Hier bekijkt u alle fietsen uit ons assortiment in het echt. Ziet u een fiets die u bevalt? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw aankoop? In beide gevallen staan wij voor u klaar. Zo maakt u direct een proefrit op uw favoriete fiets, maar wordt u ook voorzien van persoonlijk advies als u dat nodig heeft. Bij Bikes 2 Enjoy weet u zeker dat u een racefiets koopt die volledig aan uw wensen voldoet.

Kom ook langs voor het onderhoud aan uw racefiets

Heeft u de keuze gemaakt om een racefiets online te kopen? Dan wilt u natuurlijk dat deze in topconditie blijft. Bij Bikes 2 Enjoy helpen wij u ook graag met onderhoud en reparaties van uw racefiets. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw racefiets in perfecte staat blijft. Zo kiest u uit verschillende onderhoudsbeurten. Kom eens langs in onze winkel om de mogelijkheden op het gebied van onderhoud en reparatie te bespreken.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over de racefietsen in ons aanbod? Of heeft u een specifieke vraag die u aan ons wilt stellen? Wij staan u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar 076-5211713. Uiteraard bent u van dinsdag tot en met zaterdag ook van harte welkom in onze winkel in Breda.

Neem contact op

Bikes 2 enjoy

Poolseweg 117
4818 CC Breda
T: +31 (0) 76-5211713
M: 06 230 035 36
E: info@bikes2enjoy.nl