Bikes 2 Enjoy

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

Kom langs en profiteer, op = op !!!
Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten
Home » Ombouw van uw fiets naar elektrische fiets

Ombouw van uw fiets naar elektrische fiets

Als u een goede fiets heeft waar u tevreden over bent, kunt u kiezen voor de ombouw van uw huidige fiets naar een elektrische fiets. Op deze manier fietst u op de tweewieler waaraan u gewend bent en heeft u voordelig een e-bike. Bikes 2 Enjoy is gespecialiseerd in het ombouwen van uw normale fiets naar elektrische fiets. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ervaar het fietsgemak na de ombouw van uw fiets naar een elektrische fiets

De elektrische fiets is een snel, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk en flexibel vervoersmiddel. Wilt u met minder inspanning nog mooiere en langere fietstochten maken? Wilt u altijd wind mee hebben en eenvoudig het viaduct op fietsen? Een elektrische fiets biedt u dit fietsgemak. De elektrische fiets (e-bike) kan gebruikt worden voor zowel woon-werkverkeer als voor recreatieve fietstochten. Met de e-bike fietst u namelijk met gemak twee keer zoveel kilometers en het is ook nog milieuvriendelijk.

De voordelen van een ombouwset

Wanneer u ervoor kiest om uw huidige fiets elektrisch te laten maken, profiteert u van de volgende onderdelen:

  • De omgebouwde elektrische fiets is over het algemeen lichter dan een elektrische fiets uit de fabriek.
  • De ombouwset kan altijd meegenomen of omgebouwd worden naar een andere fiets.
  • U kunt altijd onderdelen vervangen of repareren zonder de fiets op te sturen naar de fabriek.
  • De installatie is erg eenvoudig en doet u gemakkelijk zelf. U bespaart hiermee honderden euro’s.

Ontvang advies bij het elektrisch laten maken van uw normale fiets

Waarvoor gebruikt u uw fiets? Dit is de belangrijkste vraag die u aan uzelf moet stellen bij het aanschaffen van een nieuwe fiets. Gaat u de fiets voor korte of lange ritten gebruiken? Gebruikt u de fiets dagelijks of maar af en toe? Deze factoren bepalen welke ombouwset het beste bij uw situatie past. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u de juiste keuze maakt.

Bekijk de mogelijkheden

Voor de ombouw van uw huidige fiets naar een elektrische fiets, werken we samen met de E-fiets specialist uit Velden. Onze E-bike pakketten passen op vrijwel alle fietsen. Uiteraard kunt u een proefrit maken na de ombouw van uw fiets naar een elektrische fiets. Zo weet u zeker dat het aan uw verwachtingen voldoet. Op de website van E-fiets specialist vindt u veel informatie betreft de motor, accu, actieradius en andere mogelijkheden. Wij hanteren de prijzen die op de website van de E-fietsspecialist staan vermeld. Voor de ombouwservice rekenen wij € 150,-.

Maak de juiste keuze en neem contact op

Wilt u uw normale fiets elektrisch laten maken? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze als u contact met ons opneemt via 0623003536 of 076-5211713. We bespreken de mogelijkheden voor de ombouw van uw huidige fiets naar een elektrische fiets. De actieradius (de afstand die met een volle accu afgelegd kan worden) is in eerste instantie afhankelijk van de capaciteit van de accu. Daarnaast spelen de volgende factoren ook een rol; de stand van de trapondersteuning, de windkracht, de helling, het gewicht van de fiets inclusief bestuurder en de bagage.

Neem contact op

Bikes2enjoy