Bikes 2 Enjoy

 

De fietswinkel voor de sportieve en recreatieve fietser

Nu opruiming voorraad!

 

Kom langs en profiteer, op = op !!!

 

Vakkundig
Professioneel
Ruim assortiment
De beste producten

Hollandia fietsen Breda

Wilt u de Hollandia fietsen bekijken en testen bij een professionele fietsenwinkel in Breda? Kom eens langs bij Bikes 2 Enjoy. Onze enthousiaste verkopers zorgen ervoor dat u op de best mogelijke manier wordt geholpen tijdens uw aankoopproces. Zoekt u een omafiets, een stadfiets of gaat u voor een elektrische fiets van dit betrouwbare merk? Geef uw wensen door en wij vinden een fiets die perfect bij u past.

Hollandia fietsen en vele andere merken vindt u in onze winkel in Breda

In onze winkel in Breda vindt u een uitgebreid assortiment aan fietsen. Zo weet u zeker dat u een fiets vindt die volledig aan uw wensen voldoet. Naast stijlvolle Hollandia fietsen, hebben we ook fietsen van vele andere merken. Denk aan Granville, Scoppio en A2B e-bikes. U kunt zelfs uw normale Hollandia fiets laten ombouwen tot een e-bike. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Bikes 2 Enjoy.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij Bikes 2 Enjoy? Bezoek de winkel in Breda en bekijk de Hollandia fietsen of ga voor een ander merk dat bij u past. Op het gebied van aankoop, reparatie, ombouw of het onderhoud van uw fiets staan wij voor u klaar. Hebben we het artikel niet op voorraad, maar de leverancier wel? Dan wordt deze via een dropshipment direct bij u thuisbezorgd. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op door te bellen naar 0623003536 of 076-5211713.

Neem contact op