Home » KTM

Een mountainbike van KTM kopen

Bent u van plan om een KTM mountainbike te kopen, maar kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Bikes 2 Enjoy in Breda is dé specialist op het gebied van MTB fietsen en helpt u graag bij uw aankoop. Mountainbikes van KTM staan bekend als mooie, stoere kwaliteitsfietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een breed aanbod vindt u in ons assortiment gegarandeerd een exemplaar dat volledig voldoet aan uw wensen.

Welke KTM mountainbike wilt u kopen?

Als echte MTB fanaat, bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel. Hier bekijkt u verschillende uitvoeringen van de KTM mountainbike en als u deze daadwerkelijk wilt kopen, ontvangt u altijd persoonlijk advies. Wat zijn de maten die u nodig heeft? En wat zijn uw voorkeuren voor de framekleur? Uw wensen worden grondig besproken zodat u zeker weet dat u de juiste fiets koopt. Naast de KTM racefiets kunt u bij ons ook een KTM e-bike kopen. Dit exemplaar zit er even stijlvol en sportief uit als een normaal model.

Bezoek onze winkel en kies uw favoriete MTB

Naar welke MTB bent u op zoek in onze winkel in Breda? Kom eens langs en bekijk het volledige aanbod. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Als u een KTM mountainbike ziet die u interessant vindt, kunt u meteen een proefrit maken. Zo weet u meteen of de fiets rijdt zoals u in gedachten had. Wilt u voordat u langskomt nog vragen aan ons stellen? Neem dan contact op door te bellen naar 076-5211713.

Bikes2enjoy KTM

KTM

Prachtige, stoere kwaliteitsfietsen met een goede prijs/ kwaliteit verhouding. KTM bike industries maakt sinds 1964 fietsen. Deze worden gemaakt in Oostenrijk.

Bikes2enjoy